BRANDUL LEKA LEKA

Leka Leka este un brand 100% românesc, cu producție locală, care pune accentul pe materiale naturale, prietenoase cu pielea celor mici, dar și cu natura. Conceptul Leka Leka adună la un loc produse de calitate pentru nou-născuți și bebeluși până la 1 an și kituri pentru botez, fabricate în serii mici.

În spatele acestui brand stau două femei, cu două profesii diferite, dar care au pornit la drum având două lucruri în comun: dragostea pentru frumos și grija pentru copii. Așa s-a născut fiecare lucru ce poartă semnătura Leka Leka. Inspirație ne sunt chiar bebelușii, nevoile lor și lumea lor aparte, plină de puritate. Și tocmai această imagine a purității am încercat să o redăm și noi în produsele noastre.

Realizate din materiale moi și naturale: in, bumbac, lână, mătase, dantelă brodată și nasturi din lemn, fiecare lucru în parte, semnat Leka Leka, este pentru cei care caută un cadou unic și util, pentru a spune într-un mod diferit „bun-venit!” puiului de om.  În plus, produsele noastre urmează tiparele clasice, atemporale, fiind realizate manual, cu atenție și grijă în ateliere mici din România.

Ce înseamnă Leka Leka? 

Nicio altă limbă nu e mai dulce, plină de bucurie și puritate ca „limba” bebelușilor. Din limbaj „bebelușesc” s-a născut și numele pe care brandul nostru îl poartă: Leka Leka. A fost modul simplu, firesc prin care Ilinca, fetița uneia dintre noi, cerea „ciocolată” și care ni s-a întipărit în minte ca fiind cel mai potrivit. Leka Leka înseamnă ciocolată, un simbol al alintului și dragostei, care generează bucurie și amintiri. La fel cum credem despre „puterea” pe care o are fiecare produs al nostru.