Rochie din dantelă cu mânecă lungă

Original price was: 470,00 lei.Current price is: 240,00 lei.

Ținuta fetiței tale este unul dintre elementele principale în ziua Botezului. Cu un design deosebit, rochia din dantelă ivoire, cu dublură din bumbac natural este ușor de purtat, dar în același timp, elegantă.

 

Semilună din muselină

Original price was: 90,00 lei.Current price is: 80,00 lei.

Pernuța semilună, prietenoasă si pufoasă, are forma potrivită să primească îmbrățișările celui mic. O poți păstra drept partener de joacă sau pentru povești de noapte bună și gângureli nedeslușite.

Set băiță a doua zi după botez cu rochie din muselină

Original price was: 460,00 lei.Current price is: 330,00 lei.

În funcție de zona în care locuiești, există acest obicei aparte al băiței de a doua zi.

Ea are un caracter simbolic, adunând oamenii dragi în jurul celui mic. Pentru acest moment unic și plin de veselie am pus totul la un loc și am gândit kitul pentru băița de a doua zi.

Set două pânze și o jucărie din muselină

Original price was: 210,00 lei.Current price is: 160,00 lei.

Acum există un mod grozav de a spune „bun-venit!” Așa arată primul cadou pe care îl poți oferi unui bebeluș: două pânze moi și blânde cu pielea celui mic, în culori calde, la care mai adaugi o jucărie confecționată manual, în România.

 

Trusou botez cu pătură din muselină

Original price was: 580,00 lei.Current price is: 480,00 lei.

Noi l-am numit trusou pentru cel mic și l-am asortat cu atenție și iubire, pentru că bebelușii au nevoie de ele în orice situație. Am adăugat și muselina, ca o îmbrățișare caldă, plus alte câteva lucruri care le vor fi de folos nașilor în ziua Botezului și pe care părinții le pot păstra ca amintire.