100% românesc

Despre Leka Leka

Leka Leka este un brand 100% românesc, cu producție locală, care pune accentul pe materiale naturale, prietenoase cu pielea celor mici, dar și cu natura.

Conceptul Leka Leka adună la un loc produse de calitate pentru nou-născuți și bebeluși până la 1 an și kituri pentru botez, fabricate în serii mici.

Echipa noastră

În spatele acestui brand stau două femei, cu două profesii diferite, care au pornit la drum cu două lucruri în comun: dragostea pentru frumos și grija pentru copii. Așa s-a născut fiecare lucru ce poartă semnătura Leka Leka.

Bebelușii, inspirația noastră

Inspirație ne sunt chiar bebelușii, nevoile lor și lumea lor aparte, plină de puritate. Și tocmai această imagine a purității am încercat să o redăm și noi în produsele noastre.

Materiale moi și naturale

Realizate din materiale moi și naturale: in, bumbac, lână, mătase, dantelă brodată și nasturi din lemn, fiecare lucru în parte, semnat Leka Leka, este pentru cei care caută un cadou unic și util, pentru a spune într-un mod diferit „bun-venit!” puiului de om.  În plus, produsele noastre urmează tiparele clasice, atemporale, fiind realizate manual, cu atenție și grijă în ateliere mici din România.